Play-backwedstrijd

Om het Kampioenschap van Assen
Carina de Vroome en  Madeleine van Vugt winnen Play-backweCarina de Vroome met haar vertolking van Evita Perron: Huil niet om mij Argentinia-Madeleine van Vugt met haar vertolking van Assepoester: In een stoel bij het vuurdstrijd van de Narren
ASSEN – De jaarlijkse Playback-wedstrijd om het Kampioenschap van Assen, die ‘De Narren van Pitlo’ op een aantal locaties in de stad or-ganiseerden, heeft ook nu weer een spannende finale opgeleverd. Plaats van handeling was het Wielrhome op het Stadsbroek, waar de genomineer-den uit de voorrondes het tegen elkaar moPlayback finalisten categorie 6 t/m 10 jaaresten opnemen.
De karnavalsvereniging pleegt de wedstrijd voor de jeugd en jongeren van zes tot en met vijftien jaar in samenwerking met een aantal buurt- en speeltuinverenigingen in goede harmonie te laten verlopen en dat was ook nu weer het geval. De activiteiten werden beloond met een Playback finalisten categorie 11 t/m 15 jaar.geslaagde finale in een bijna geheel gevulde zaal, die bijzonder heeft genoten van de optredens.
De jury had hier een zware taak om tot de uitslag te komen. Gezien de reacties na afloop bleek de beoordelingscommissie haar werk goed te hebben gedaan.

Bijdrage Ineke Heijting

De uitslagen luiden:

Categorie 6 t/m 10 jaar
1. Carina de Vroome met haar vertolking van de song ‘Evita’;
2. Djez en Roemello met hun vertolking van Gebroeders Ko     Toe, Toe,Toeter.
3. Silvia, Gwendolien en Akkely met Adem in, Adem uit van  Lisa,Amy enShelly.
Categorie 11 t/m 15 jaar.
1. Madeleine van Vugt met een vertolking van Assepoester;
2. Renee en Nanette met hun vertolking uit Tarzan’s Twee Werelden.
3. Ina en Rosalie met een vertolking uit de Highschool Mus