2017 Slagharen

Zaterdag 16 december 2017 hielden C.v. de Turftrappers uit Slagharen wederom een uitwisselingsavond in café Ome Dries te Slagharen. Hierbij waren bevriende carnavalsvereniging uitgenodigd.

Deze avond waren C.v. de Venekloeten uit Dedemsvaart met Prins Laurens I en adjudant Marco,

K.v. de Narren van Pitlo uit Assen met Prins Jan de III en adjudant Jan,

De Meul’ndobbers uit Gasselte met Prins Wolter en Adjudant André

Lindelopers uit Foxhol met Prins Ricardo 1e en zijn adjudanten Johannes en Wimken

Als eerste kwamen de Narren van Pitlo de zaal binnen. Ze werden aangekondigd door spreekstalmeester Gijs de Bruijn.  Hierna werden de raadsleden en Prins en adjudant van de Turftrappers een prettig carnaval gewenst. Ook werden medailles omgehangen bij prins Marinus 1e en adjudant Stef van de Turftrappers. Het zelfde gebeurde door Prins Marinus 1 bij de Asser hoogheden. Even laten kwamen C.v. de Venekloeten de zaal binnen. Nog ietsjes laten kwamen de Meul’ndobbers en de Lindelopers binnen. Ook zij wenste ons een fijn carnaval en wisselden men medailles uit.

Deze avond draaide dj Eric Docker een heleboel leuke en gezellige hits. Waarbij hij de zaal volop in feeststemming kreeg.

Rond 23.00 uur heeft de groep dansmariekes van de Turftrappers hun beste beentje voor gezet. Ze hebben aan aanwezigen laten zien wat ze in huis hebben.

Er werd deze avond ook een aantal polonaises gelopen.

Het feest gingen door tot in de kleine uurtjes.

Het was een leuk en gezellig feestje mede dankzij alle aanwezige verenigingen.foto van deze avond