2007 Playback

Shai en Lars beste nadoeners in Peeler-Marke


Jeugd van Peelo aan de jaarlijkse Playback van de Narren van Pitlo

ASSEN –
De Playback competitie die al vele jaren achtereen door de caranavalsvereniging De Narren van Pitlo wordt georganiseerd is in het gebouw van de Peeler-Marke succsvol van start gegaan dankzij een flink aantal deelnemers. Zij brachten met verve nummers van hun favoriete artiesten beeldend over het voetlicht. De beoordeling was aan een kritische jury, die bestond uit Willy Bethlehem  (voorzitter), Linda Schipper van De Narren van Pitlo, Cor van de  Burg (De Schakel), Gerard Jansen (De Zonnereep) en Marian de Jonge (De Steiger) (foto rechts).
In de  leeftijdscategorie 6 t/m 10 jaar traden op Jolijn Koekkoek, Evenlien Scholtens, Liesette Meijlers, Els Bergman, Sander  Scholtens, Michiel Bastiaannet en Shai Hogenkamp.  In de leeftijdscategorie  11 t/m 15 jaar was de animo tot verschijnen wat minder. Hier waren de kandidaten Esther Visser, Lars Jonkers, Insa Ap  en Rosalie Groenedijk.
Toen alle kandidaten hun presentatie hadden gedaan was het aan Linda Schipper de prijzen uit te reiken. In de jongste categorie was het   Shai Hogenkamp, die met ‘Lion King’ de eerste prijs in de wacht sleepte. Els Bergman won met ‘I am not so tof’ de tweede prijs.
Bij de ouderen werd Lars Jonkers eerste met ‘Oerend Zacht’. Rosalie Groenedijk (Oe lala) werd tweede.  De beide nummers een verzorgden nog een extra optreden op het podium dat er als gebruikelijk weer mooi uitzag.
Voor alle deelnemende kinderen was er als aandenken een microfoontje en zij werden door de Narren van Pitlo uitgenodigd om het kinderkarnaval mee te maken.
De juryleden ontvingen een verzorgd boeket bloemen.