2007 Playback

Marktzicht kan zich opmaken voor
spannende finale met jeugdig talent

Laatste groep finalisten van Playback wedstrijd van De Narren bekend

ASSEN – De voorrondes van de jaarlijkse Playback wedstrijden van de Karnavalsvereniging De Narren van Pitlo en de  deel-nemende buurtverenigingen zijn achter de rug. In De Schakel in Baggelhuizen vond de laatste voorronde plaats en daarmee was het deelnemersveld voor de finale van zaterdag 10 februari in Marktzicht compleet.
Er mag worden gezegd dat er onder de deelnemers veel aardig talent school dat in wedstrijden op een hoger plan elders zeker een goede indruk zou maken. Bij de drie voorrondes werd in twee leef-tijdscategorieën gestreden om een finaleplaats. Er komen dus  veertien ‘nummers’ in de finale uit en het belooft andermaal een  grote happening in ‘Kasteel’ Marktzicht te worden.
Dat was het in De Schakel trouwens ook al een beetje. Het podium was fraai aangekleed en ook de zaal zag er goed  uit. Er was veel publiek dat enthousiast meeleefde met de verrichtingen op de planken waardoor er een gezellige sfeer in de zaal hing.
De jury die de kandidaten moest beoordelen bestond uit  Willy Bethlehem (voorzitter), Luuk Kuipers ( Narren van Pitlo),
Merian Meijerink (Markehuus) en  Gerda Groeneveld  van de  Zonnereep,
Het was voorzitter Willy Betlehem die  de winnaars bekend maakte, en dat waren: In de categorie  6 tot en met 10 jr:
1ste prijs Renee  Meijer en Renate Zwaneveld met Halloween
2de prijs Myrthe Elsenaar met The Beauty and the Beast
In de categorie  11 tot en met 15 jr:
1ste prijs het trio Tessa Dijkstra, Djoe  Kuils en  Romi van de Lijn met Vrij
De gedeelde 2e prijs ging naar  Madeline Vugt met Follow Me en
Kevin van Guldener met Vaarwel
De heer Luuk Kuipers van de Narren van Pitlo reikte de bekers uit en de uitnodigingen om zaterdag bij de  Finale Play-back 2007  in Marktzicht aanwezig te zijn.
Voor alle deelnemers waren er nog een medaille en een certificaat en de juryleden mochten een fraai voorjaars-boeket in ontvangst  nemen.


Bijdrage: Ineke Heijting